A B F H J K L Ó V
Ac Ak An

Akvamarin

Az akvamarin támogató hatású lehet az érzékeny emberek számára, segítheti megerősíteni a bátorságot, és a toleranciát.

Ez az ásvány arra emlékeztethet minket, hogy mindennek két oldala van, az élet olyan, mint a tenger hullámai egyszer fent, egyszer lent, egyszer öröm, egyszer fájdalom. Segítheti ezt a kettősséget, az életet, a valóságot elfogadni olyannak amilyen. Az elfogadás által segítheti a bölcsesség elérését és az elme tisztulását.

Az akvamarin azt tanítja, hogy mennyire fontos az elme, szándék és tett tisztán tartása. Segíthet minden körülmények között jó embernek maradni. Ez a tiszta ásvány úgy tartják, hogy képes lehet szembeszállni a sötétséggel, és harmóniát teremteni a környezetében.

Segíthet felelősséget vállalni önmagunkért, de segíthet megszüntetni a nyomasztó érzést, ami a felelősségvállalással járhat. Segíthet felismerni és széttörni a régi önromboló programokat, önvádat. Úgy tartják, hogy az akvamarin képes lehet megvédeni a durva szavaktól, finomabbá tenni a kommunikációt és oldani a kommunikációs blokkokat. Az akvamarin a látnokok, varázslók, gyógyítók köveként volt számon tartva az ősi időkben. Segítheti tisztulni a belső látást és arra fókuszálni a figyelmünket, ami eddig rejtve maradt előlünk.

Segítheti a meditációt, a belső csend fejlesztését és az oldódást. Nyugtató hatású lehet az elmére, segítheti enyhülni a stresszt. Szűrő hatása lehet az agyra, hogy az azt érő információkat képesek lehessünk megszűrni és enyhülhessen a fejetlenséget és növekedhessen a felfogóképesség.

Fokozhajta a megérzéseket és elérhetővé teheti a spirituális tudatállapotot, hogy értelmezni tudjuk a magasabb dimenziók üzeneteit. A kapcsolatokban szeretetteljesen segíthet elrendezni el a viszályokat, enyhíteni az érzelmi fellángolásokat, érzelmi manipulációt, segítheti az érzelmeink kimondását. Erősítheti a kölcsönös tiszteletet. Segíthet lezárni a befejezetlen ügyeket, úgy tartják, hogy minden szinten segítheti megkönnyíteni a lezárást-befejezést.

Fizikailag Az akvamarin jótékony hatású lehet a felső légutakra, pajzsmirigyre, köhögésre, a szervezet tisztító rendszerére, fogakra, állkapocsra, gyomorra, szemre, rövid és távollátásra egyaránt, immunrendszer túlreagálására.n.