A B F H J K L Ó V
He Ho

Howlit

A howlit egy ásvány, amely elsősorban fehér, de időnként kék, zöld vagy szürke színű lehet.

Az ásványt leggyakrabban az USA-ban, Kanadában és Mexikóban találják meg. A howlitot először Kanadában fedezték fel 1868-ban. Az ásványt széles körben használják ékszerek, díszek és szobrok készítéséhez.

A howlitot a spirituális és holisztikus gyógyítók gyakran használják, és feltételezik róla, hogy számos pozitív hatással lehet az emberi testre és az elme egészségére.

Néhány feltételes gyógyító tulajdonság, amelyekkel az ásványt kapcsolatba hozzák, a következők: A howlitot azzal kapcsolatban tartják számon, hogy segíti az érzelmek kifejezését és a kommunikációt, és hogy elősegíti a nyugodt, békés és harmonikus légkört. Azt mondják, hogy az ásvány segíthet a stressz csökkentésében és a nyugodt életmód elérésében.

Néhányan azt állítják, hogy a howlit segít az álmatlanságban és a nyugtalan alvásban, és elősegíti a pihentető alvást. Az ásványt azzal is kapcsolatba hozzák, hogy segít a test és az elme fájdalmának enyhítésében, és elősegíti az általános jó közérzetet.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a feltételes gyógyító tulajdonságok nem tudományosan bizonyítottak, és hogy az ásványokat nem szabad a hagyományos orvoslás helyettesítőjeként használni. Ha bármilyen egészségügyi problémával küzdesz, mindig konzultálj az orvosoddal.